ENT7 jul '13 11:42

Kerry Katona blaast huwelijk af

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN - Kerry Katona heeft haar huwelijksplannen voorlopig even in de ijskast gezet.

ANP Kippa
ANP Kippa

Dit besluit heeft de oud Atomic Kitten-zangeres genomen nadat ze afgelopen week voor de tweede keer in vijf jaar bankroet ging. "Ze kan zich de bruiloft nu niet veroorloven", weet een bron.

Daarom willen Kerry en haar verloofde George Kay wachten totdat ze alles weer op de rit hebben. Volgens de insider trouwen de twee volgend jaar. "George begrijpt ook heel goed dat ze nu niet kunnen trouwen." Eerder zou de bruiloft nog worden opgenomen door een televisiezender, maar deze heeft zich onlangs teruggetrokken.

Nu de zangeres bankroet is, zal ze met haar gezin moeten vertrekken uit het grote huis waar ze wonen. Ze is ervan overtuigd dat ze er bovenop zullen komen. "Ik ben vastbesloten om dit weer te boven te komen. Het komt goed", citeert The Mirror haar.

Afgelopen week werd Kerry failliet verklaard. Daar schaamde ze zich behoorlijk voor. "Mensen zullen denken dat ik heel dom ben, maar ik heb het echt geprobeerd", zei ze na de rechtszaak. De financiële instelling waar Katona het gezicht van was, liet haar deze week vallen. Dit was een belangrijke bron van inkomsten voor haar.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen