ENT19 nov '13 07:50

Berget Lewis laat alles zien op nieuwe plaat

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Berget Lewis bracht onlangs een nieuwe plaat uit.

ANP Kippa
ANP Kippa

Daarop laat de zangeres veel van zichzelf zien. "Waar ik vandaan kom, welke obstakels ik heb gehad, het geluk dat op mijn pad is gekomen, dingen die me blij maken. Eigenlijk heb ik alle gebeurtenissen herbeleefd, wat soms heel mooi, maar ook zwaar was", vertelt ze aan De Telegraaf.

Lewis schreef ook over een periode in haar leven waarin ze op school werd gepest. "Eén keer vielen er zelfs wat klappen. Maar het mooie is, dat ik toen heb geleerd om te volharden in mijn wens om in de muziek te gaan. Het heeft me gevormd." Het meisje dat haar pestte heeft ze nog niet zo lang geleden ontmoet. "Bij een optreden stond ze tussen het publiek. Na afloop vertelde ze snikkend hoe trots ze was toen ze mij op dat podium zag. Ze had heel veel spijt en was blij dat ze het mij eindelijk kon zeggen." Daarop besloot Berget haar te vergeven.

Maar op de plaat zijn niet alleen maar sombere momenten terug te horen. De 42-jarige zangeres vertelt dat ze het afwisselt met hoogtepunten. "En in zo’n periode zit ik sinds ik Sebastiaan ken en De beste zangers van Nederland won. Ik geniet zó ontzettend van al het moois dat op mijn pad is gekomen."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen