ENT3 okt '13 10:48

Carice: ik ben verliefd op Kees

Auteur: ANP Nieuws

UTRECHT - Carice van Houten heeft eindelijk iets prijsgegeven over haar nieuwe liefde.

ANP Kippa
ANP Kippa

Na lang aandringen vertelt ze aan Lex Uiting, verslaggever van 3FM, dat ze verliefd is op Kees.

"Hoe zit het met de liefde?", vraagt hij haar eerst. "Prima", antwoordt Carice die er duidelijk niet veel over wil zeggen. De verslaggever haalt alles uit de kast om de voornaam van haar nieuwe geliefde te ontfutselen. "Ik zou zeggen, hou je oren en ogen open. Binnen heel korte tijd ga je er meer van horen en zien", vervolgt de actrice.

Maar hier neemt Uiting geen genoegen mee. Uiteindelijk weet hij Van Houten zover te krijgen dat ze de eerste letter van de naam van haar liefje onthult. "Oké, de K. Maar ik wil niet meewerken. Ik wil het zelf... snap je?" Dan twijfelt ze zichtbaar. "Ja, oké. Hij heet Kees. Doei", zegt ze terwijl ze wegrent. Een filmpje van het interview staat op de website van Giel Beelen.

De geruchten dat de actrice en Kees, de zoon van Matthijs van Nieuwkerk, verliefd zijn gaan al een tijdje. Toch wilden de twee er allebei niet op reageren. Of Van Houten nu inderdaad een relatie heeft met Kees van Nieuwkerk is nog steeds niet helemaal duidelijk, maar het lijkt er wel op.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen