ENT10 jun '13 12:40

Justin Bieber en bodyguard aangeklaagd

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Justin Bieber en een van zijn bodyguards zijn door een fotograaf aangeklaagd voor mishandeling en bedreiging.

EPA
EPA

De man werd door de bodyguards van de Canadese zanger belaagd toen hij een foto van het tieneridool wilde maken.

In de aangifte van de fotograaf valt te lezen dat een van de bodyguards hem tegen de muur drukte, hem bij de keel greep en hem liet voelen dat hij een pistool onder zijn shirt had. Ondertussen grepen de andere bodyguards de geheugenkaart uit zijn camera. Volgens de fotograaf gaf Bieber opdracht voor de aanval, zo meldt TMZ.

De man claimt dat hij lichamelijk letsel, psychische problemen en hoge ziektekosten heeft overgehouden aan het voorval. Volgens de advocaat van de fotograaf heeft hij een sterke zaak, omdat de aangeklaagde klerenkast geen licentie heeft om in Florida als bodyguard te werken en ook geen vergunning heeft om een wapen bij zich te dragen.

De advocaat stelt dat Justin zich eindelijk eens als een volwassene moet gaan gedragen: "Hij moet leren dat hij zijn bodyguards niet als een wapen tegen onschuldige mensen kan gebruiken. Zijn gewelddadige gedrag tegen de pers moet stoppen en hij moet verantwoordelijkheid nemen voor zijn acties."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen