ENT3 jun '13 09:37

The Voice Radio van start bij Evers Staat Op

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Maandag is de eerste editie van The Voice Radio gestart in het ochtendprogramma van Edwin Evers.

ANP Kippa
ANP Kippa

De dj gaat de komende twee weken op zoek naar vijf talenten die naar de The Blind Auditions van The Voice of Holland mogen.

De vijftien zangers en zangeressen hebben vorige week een liedje opgenomen en deze nummers worden in willekeurige volgorde in Evers Staat Op ten gehore gebracht. De deelnemers blijven daarbij volledig anoniem. Er worden geen namen genoemd en de talenten zijn ook niet te zien. De twee kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde.

De absolute nummer één mag naast deelnemen aan The Blind Auditions ook nog een single opnemen. Froukje de Both was enthousiast over het nieuwe programma van 538. Ze twitterde: "Wat een hoog niveau zeg! Ik stem op nummer 3! Nummer 2 was ook goed".

Edwin Evers maakte eerder bekend te stoppen met zijn bijdrage aan The Voice of Holland. Als drummer begeleidde Edwin de kandidaten vanaf de 'blind auditions' tot en met de finale. "Het werd te veel om The Voice er bij te doen. Het was lastig te combineren met mijn ochtendshow", zo legde hij uit.

Gerelateerde artikelen