ENT23 okt '13 08:08

'Verliefd op Ibiza heeft diepgang'

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Willeke van Ammelrooy is vanaf zaterdag te zien in de serie Verliefd op Ibiza.

ANP Kippa
ANP Kippa

De serie heeft volgens haar meer diepgang dan de gelijknamige film. "De film was entertainend en vooral bedoeld als leuke avond naar de bioscoop. De serie is daar een verlengstuk van, maar gaat nog meer over het eiland en het leven daar. Dat is in wezen natuurlijk heel diepgaand.”

Volgens de 69-jarige Willeke moeten mensen sterk in hun schoenen staan om het te maken op het eiland. ”Zo nu en dan praat ik wel eens met mensen van Ibiza. Ik hoor dan dat je echt wel sterk en inventief moet zijn om daar te overleven. De één redt het wel en de ander niet", zo vertelt ze aan Metro.

Van Ammelrooy speelt in de serie de oma van Jan Kooijmans personage Kevin. Ze is al een paar keer heen en weer gevlogen voor de opnames. "Zolang ik alleen handbagage heb, gaat het goed. Ik word opgehaald en thuisgebracht en ik kan teksten leren en films bekijken in het vliegtuig." Het eiland is volgens haar niet alleen leuk voor jongeren. "Ik zelf zal niet om 23 uur uit mijn hotel stappen en tot 4 uur gaan dansen. Maar dat kán wel. Het is een feesteiland, maar op Ibiza kan je het ook heel leuk hebben als je wat ouder bent.”


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen