ENT1 okt '13 04:54

Khloe Kardashian draagt trouwring weer

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Khloe Kardashian is maandag met haar trouwring om gespot.

Khloe (R) met haar zus Kim Kardashian. EPA
Khloe (R) met haar zus Kim Kardashian. EPA

Dat terwijl ze haar vierde trouwdag vrijdag zonder Lamar Odom doorbracht en vervolgens zijn achternaam verwijderde van haar profielen op Instagram en Twitter.

De trouwring is een 'verwarrend signaal', vindt de website E! News, die van insiders heeft gehoord dat Khloe binnenkort een definitief einde aan haar huwelijk wil maken. Maar volgens RadarOnline is de realityster juist nog steeds bereid haar huwelijk te redden.

"Het is moeilijk voor haar om dit geheim bij zich te dragen, en om niet alleen Lamar te redden maar ook hun huwelijk", vertelt een bron aan RadarOnline. "Ze wil dat hij beter wordt, maar dat gaat veel tijd en moeite kosten."

Verslaafd

Volgens de insider is Khloe nog altijd het nieuws aan het verwerken dat haar man verslaafd is aan drugs en meerdere keren is vreemdgegaan.

Ondertussen zou Lamar bij zijn vrienden klagen dat Khloe zich als zijn moeder gedraagt. "Khloe bepaalt wat er gebeurt in Lamars leven. Ze heeft bijna dagelijks contact met hem. Zo is het altijd geweest in hun huwelijk. Khloe heeft maar wat graag de touwtjes in handen."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen