ENT9 nov '13 11:53

'Pauly D moet voogdij over dochter krijgen'

Auteur: ANP Nieuws

LAS VEGAS - Pauly D moet de volledige voogdij krijgen over zijn 5 maanden oude dochter, die hij kreeg na een onenightstand met Amanda Markert.

Pauly D (r). EPA
Pauly D (r). EPA

Althans dat vindt Lance Gerbino, hij heeft ook een kind met Amanda. Volgens hem is Pauly D een betere ouder, omdat hij het nooit slechter kan doen dan de moeder. Dat meldt TMZ.

Lance vertelt dat de vrouw heel veel tegen hem heeft gelogen. Toen hij haar ontmoette zou ze hem gezegd hebben dat ze geen kinderen kon krijgen omdat ze kanker had gehad. En toen ze uiteindelijk wel van hem in verwachting was, zou ze in het midden hebben gelaten of hij de vader is of niet.

Gerbino weet zeker dat de moeder zich nu op dezelfde manier gedraagt tegen Pauly, namelijk liegen en vervelende spelletjes met hem spelen. Amanda zelf wil niet reageren tegen TMZ. Maar een vriendin van haar laat aan de website weten dat Lance 'een grote leugenaar' is.

Dj Pauly heeft de volledige voogdij al aangevraagd. Zijn belangrijkste reden zou zijn dat hij niet wil dat zijn dochter in de buurt komt van Gerbino, er zou namelijk een arrestatiebevel voor hem uitstaan voor een drugsgerelateerd misdrijf.

Gerelateerde artikelen