ENT6 jun '13 13:59

'Carey Mulligan speelt Hillary Clinton'

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Het ziet er naar uit dat Carey Mulligan binnenkort te zien is als Hillary Clinton.

EPA
EPA

De producenten van de film zouden de actrice als favoriet zien om in de huid te kruipen van de politicus. Dat weet The Hollywood Reporter.

Eerder werden Scarlett Johansson, Jessica Chastain en Emma Stone ook al genoemd voor de rol. De naam van Mulligan, die momenteel te zien is in The Great Gatsby, komt volgens de website dus een beetje uit de lucht vallen. Bronnen laten weten dat de actrice binnenkort een gesprek heeft met regisseur James Ponsoldt, maar eigenlijk zouden ze allebei al hebben uitgesproken dat ze graag met elkaar in zee willen gaan.

Toch moet Carey nog even duimen, want een definitieve beslissing is er nog niet gemaakt. Eerder vertelde Ponsoldt: “Het zijn allemaal geweldige actrices. We mogen ons gelukkig prijzen dat zoveel talentvolle actrices geïnteresseerd zijn in deze rol".

De film krijgt de naam Rodham, Hillary's meisjesnaam. Het verhaal gaat over Clintons beginjaren toen ze als jurist werkte in Washington in 1974, nog vóór haar huwelijk met de latere Amerikaanse president Bill Clinton.

Gerelateerde artikelen