ENT18 jun '13 10:36

Avril geniet van voorbereiden bruiloft

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Avril Lavigne is momenteel druk bezig met het plannen van haar bruiloft en heeft tussendoor ook nog even een album uitgebracht.

EPA
EPA

De zangeres heeft geen moeite met haar drukke schema. "Ik heb gewoon wat meer afspraken, e-mails en telefoontjes dan normaal, maar het gaat goed", vertelt ze aan The Sun.

"Ik heb tegen mezelf gezegd: het is veel werk om een bruiloft te regelen en een nieuw album uit te brengen", aldus de zangeres. "Maar wat er ook gebeurt, ik mag het niet aan me voorbij laten gaan en moet proberen ervan te genieten. En dat is dus wat ik probeer te doen."

Avril en haar verloofde Chad Kroeger, zanger van de band Nickelback, plannen een spectaculaire bruiloft. "We willen dat het speciaal en uniek is. We willen ook dat het heel groots wordt, maar wel met alleen goede vrienden en familie", vertelde ze eerder.

In augustus afgelopen jaar werd bekend dat het stel gaat trouwen. De 38-jarige Chad vroeg de tien jaar jongere Avril een maand na hun eerste date ten huwelijk. Wanneer de twee precies gaan trouwen, is niet bekend.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen