ENT6 dec '13 13:57Aangepast op 6 dec '13 14:24

Rafael en Sabia verliezen ongeboren kindje

Auteur: ANP Nieuws

HAMBURG - Triest nieuws voor Rafael van der Vaart en Sabia Engizek.

ANP
ANP

Het stel heeft vrijdag laten weten dat ze hun ongeboren dochtertje donderdag verloren hebben in het ziekenhuis in Hamburg na een zwangerschap van 19 weken.

''De klap van het onverwachte verlies is hard aangekomen. Rafael en Sabia vragen de media om terughoudendheid om dit verlies met de steun van hun naasten in privésfeer te kunnen verwerken'', zo staat in de verklaring.

In oktober werd duidelijk dat Sabia zwanger was. Eind november onthulde Rafaels vriendin dat ze in verwachting was van een dochtertje.

Complicaties

Het is niet het eerste kindje dat Sabia op deze manier verliest. In de zomer van 2008 werd zij tijdens het EK voetbal in Oostenrijk en Zwitserland met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Lausanne met zwangerschapscomplicaties. Haar dochtertje met voetballer Khalid Boulahrouz werd op 18 juni, drie maanden te vroeg, geboren. Kort na de geboorte overleed het meisje.

Sabia heeft drie kinderen, waarvan twee dochters (17 en 3 jaar) en een zoon van 2 jaar oud. Rafael heeft een zoon uit het huwelijk met Sylvie Meis: Damián (7).

Gerelateerde artikelen