ENT7 jun '13 20:44

Van Erven Dorens springt met kids van brug

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Beau van Erven Dorens (42) heeft zijn nieuwste boek 'Handboek voor vaders' onder de aandacht gebracht met een stunt.

ANP Kippa
ANP Kippa

Samen met drie van zijn zoons sprong de SBS-presentator van de Amsterdamse Magere Brug. "Het was heel erg leuk met z'n allen", zegt hij tegen BuzzE.

Het zonnetje scheen tijdens de sprong en dat vond Beau zeker niet vervelend. Toch voelden hij en de jongens zich niet de hele tijd op hun gemak. "Het werd nog wel even spannend, want we stonden klaar op die brug en toen kwam er opeens een hele grote rondvaartboot onder ons door. Dat was nog wel even zweten", vertelt hij. Gelukkig liep de stunt goed af. Daarna werd zijn nieuwe boek gedoopt.

In 'Handboek voor vaders' geeft Beau tientallen tips voor het vaderschap, bijvoorbeeld dat je als papa altijd de stoere dingen met je kroost moet doen om indruk te maken. "Barbecueën, surfen, vissen, extra snoep, enge films en van hoge dingen afspringen, bijvoorbeeld." Hij omschrijft het boek als 'mijn dierbaarste project ooit'. "Het is echt uit liefde geschreven. Ik heb twaalf jaar lang alles verzameld."

Het was trouwens zeker niet de eerste keer dat Van Erven Dorens van de Magere Brug afsprong. In 2008 deed hij dat bijvoorbeeld onder het toeziend oog van de pers voor zijn boek 'Pijn'. De presentator werd met onderkoelingsverschijnselen uit het ijskoude water gevist. Hij gaf achteraf toe dat het niet zo'n handige actie was voor in de winter. Vandaag hoefde de brandweer niet te hulp te schieten.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen