ENT3 sep '13 18:56

Lindsay Lohan blijft van drank en drugs af

Auteur: ANP Nieuws

NEW YORK - Het gaat goed met Lindsay Lohan.

EPA
EPA

Met de hulp van onder anderen Oprah Winfrey lukt het de actrice om van de drank en drugs af te blijven, weet New York Daily News.

Lindsay zou eigenlijk op een MTV VMA-afterparty aanwezig zijn, maar ze besloot op het laatste moment om af te zeggen. Haar coach zou haar geadviseerd hebben niet te gaan. Een feestje afgeladen met rocksterren zou namelijk momenteel niet de beste omgeving zijn voor Lilo.

Ook het Venice International Film Festival liet Lindsay aan zich voorbij gaan. In eerste instantie zou ze naar Italië afreizen om haar laatste film te promoten, maar ook hier zag ze vanaf. De roodharige Lohan zou Oprah beloofd hebben in de Verenigde Staten te blijven.

Tot nu toe luistert Lilo dus goed naar de adviezen van haar coach en Oprah, waardoor het haar weer een beetje voor de wind lijkt te gaan. Mama Dina Lohan feest er ondertussen nog gewoon op los. TMZ betrapte de moeder van Lindsay afgelopen weekend op een feestje van miljonair Ivan Wilzig. Volgens ooggetuigen was Dina behoorlijk dronken en schepte ze op hoe Oprah haar eerder die dag had geïnterviewd. Ook vertelde ze aan iedereen dat er nooit iets mis is geweest met Lindsay.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen