ENT27 sep '13 07:56

Dochter grote steun voor Marlies Dekkers

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Marlies Dekkers heeft met haar bedrijf een moeilijke tijd achter de rug, maar krabbelt langzaam weer op mede dankzij de steun van haar dochter Zilver.

ANP
ANP

Een whatsappje van Zilver gaf Marlies de troost die ze nodig had. "Mam, wat er ook gebeurt, ik ben hartstikke trots op je", schreef Zilver aan haar moeder.

"Het is fijn als je kind begrijpt dat als je je droom volgt er ook dingen niet lukken en dat je je daar niet voor hoeft te schamen. Uiteindelijk gaat het erom hoe je na tegenspoed weer opstaat", vertelt Marlies aan Metro. De lingerieontwerpster moest haar bedrijf vorige maand technisch falliet laten verklaren om een doorstart te kunnen maken. Een zware periode voor de powervrouw.

Inmiddels heeft Marlies zich weer herpakt en gaat ze er weer vol voor. Een nieuw strategie is dat ze onder meer gaat bloggen om haar visie op bh's en borsten wereldkundig te maken. "De ziel van de vrouw zit in de borst. Ik kan aan borsten zien of ze goed worden onderhouden. Als ze worden bemind en gemasseerd, zijn ze namelijk groter en steviger. Ik heb vrouwen nog zoveel te vertellen op dit gebied. Daarom ben ik erg blij dat mijn bedrijf doorgaat."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen