ENT11 dec '13 16:09

Kim Kardashian reageert op kritiek

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - De kritiek die Kim Kardashian voor haar kiezen heeft gekregen door, slechts, 10 procent van de opbrengst van een veiling op eBay te doneren aan de Filipijnen is haar teveel geworden.

EPA
EPA

De realityster heeft via haar blog gereageerd op alle onaardige dingen die over haar worden gezegd.

"Ik heb in de afgelopen jaren een dikke huid gekregen. Door mijn publieke leven heb ik soms het idee dat ik kritiek krijg voor alles wat ik doe en niet doe", aldus Kim. Dit lijkt ze voor lief te nemen. "Maar het wordt wel een probleem als ik word aangevallen voor het helpen van mensen." De verloofde van Kanye West schrijft dat ze van haar overleden vader heeft geleerd dat het belangrijk is om iets terug te geven. Het doet haar dan ook 'pijn' dat ze hier kritiek over krijgt.

Kim doneert naar eigen zeggen veel meer aan verschillende goede doelen dan dat ze bekend maakt. "Dat doe ik omdat het goed is om te doen. Ik geef 10 procent van alles wat ik verdien aan het goede doel, niet alleen van de veiling op eBay." Deze maand geeft de Kardashiantelg een deel aan de mensen op de Filipijnen.

Hart

"Ik blijf met mijn hart geven en ik ben blij om te weten dat veel mensen het leuk vinden om iets van mij te kopen. Zij geven, net als ik", aldus Kim.

De brunette kreeg het flink te verduren nadat bekend werd dat Kim een groot deel van de verdiensten van de veiling op haar eigen rekening laat bijschrijven. Veel van haar fans lieten hun kritiek aan haar horen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen