ENT3 dec '13 17:30

Vin Diesel bedankt fans van Paul Walker

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Vin Diesel is naar de plek gekomen waar zijn The Fast and the Furious-collega Paul Walker zaterdag omkwam bij een auto-ongeluk.

EPA
EPA

Vin was daar om de fans te bedanken voor hun steun. "Bedankt dat jullie die engel in de hemel willen laten weten dat jullie veel respect voor hem hebben", vertelde Diesel de fans.

De aanwezige politie stond de acteur toe om zijn verhaal via een luidspreker in een politieauto te vertellen. De toegestroomde fans luisterden aandachtig naar zijn verhaal en velen van hen legden het moment vast met hun mobiel. Een filmpje van de toespraak van Vin is te zien op de website van TMZ. "De liefde die jullie hem hebben laten zien, zal altijd bij me blijven."

Na afloop vroeg een verslaggever van de website hem nog hoe het nu verder moet met het vervolg van de film. "Ik kan momenteel over niks anders nadenken dan over het feit dat ik net een naaste heb verloren."

Facebook

De acteur liet eerder ook al via Facebook weten dat hij zijn collega nooit zal vergeten. "Ik zal altijd van je blijven houden Brian, je was als een broer voor me zowel op het scherm als daarbuiten", schreef Vin. Met Brian doelt de acteur op Brian O'Conner, het personage dat Paul Walker speelde in de beroemde reeks van The Fast and the Furious.

Paul Walker verongelukte zaterdag toen hij en een vriend weggingen na een liefdadigheidsevenement. De vriend zat achter het stuur van de Porsche Carrera GT. Om nog onbekende reden raakte hij de macht over het stuur kwijt en ramde met hoge snelheid een boom en een lichtmast. Ook hij overleefde het ongeluk niet.

Gerelateerde artikelen