ENT5 sep '13 07:08

Liesbeth List: vete over Shaffy mensonterend

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Liesbeth List is aangedaan door de vete die ontstond tussen de manager van Ramses Shaffy en Henk Temming over het album 'Leef', een eerbetoon aan Ramses Shaffy.

ANP Kippa
ANP Kippa

"Beschamend. Het bezoedelt Ramses' naam", zegt ze in De Telegraaf.

De 71-jarige zangeres wist niets van de commotie over het album van de in 2009 overleden Ramses Shaffy. Henk Temming, onder meer lid van popgroep Het Goede Doel en jurylid van X Factor, beweerde dinsdag op zijn website dat het eerbetoon met Ramses zélf gemaakt had kunnen worden, maar dat dit zou zijn verhinderd door diens manager. Een samenwerking in 2005 met het trio Alderliefste zou door hem zijn verboden.

List herkent zich in ieder geval niet in dat verhaal. "Menno heeft altijd op een heel chique manier de zaken gedaan en is ook nooit uit de school geklapt tegen mij over de onmin die tussen hem en Henk bestaat. Ramses werd door die jongens van Alderliefste van hot naar haar gesleept. En dat kón niet, want hij was ziek."

Ze besluit: "Deze ruzie vind ik onverkwikkelijk. Niemand mag Ramses zo claimen, zo was hij niet en dat wilde hij ook niet. Dat over zijn lijk uitgerekend op dit moment moet worden gesteggeld, ik vind het mensonterend."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen