OPMERKELIJK3 jul '13 16:03

Dierenpolitie zoekt vrouw die pony mishandelt

Auteur: ANP Nieuws

HAARLEM (ANP) - De dierenpolitie van Noord-Holland is woensdag een onderzoek begonnen naar een erotisch getinte internetvideo waarin te zien is hoe een shetlandpony bezwijkt onder het gewicht van een zwartgeklede vrouw.De politie spreekt van dierenmishandeling en een schokkende inhoud.

ANP
ANP

De politie spreekt van dierenmishandeling en een schokkende inhoud. De dierenrecherche vermoedt dat de perverse beelden in Nederland zijn gemaakt, omdat de vrouw in het Nederlands aanwijzingen krijgt van de cameraman. Nadat het dier door de hoeven is gezakt, rookt de vrouw voldaan een sigaret.

De politie kreeg woensdagochtend een melding dat de video was te zien op een internationale site. Deze site heeft de video inmiddels verwijderd, maar de politie heeft de beelden veiliggesteld voor het onderzoek. Woensdagmiddag dook de video ook op bij GeenStijl. De politiewoordvoerster heeft begrip voor de heftige emotionele reacties van het publiek, dat er schande van spreekt, maar waarschuwt ervoor geen klopjacht te beginnen op de daders.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen