SPO22 aug '15 09:51

Verstappen: schelden heeft geen zin

Auteur: ANP Nieuws

SPA-FRANCORCHAMPS (ANP) - Max Verstappen baalt zwaar van de motorwissel in zijn Formule 1-bolide van Toro Rosso.

EPA
EPA

De Limburger moet voor straf tien plaatsen naar achteren bij de start van de Grand Prix van België op zondag. ,,Het is enorm jammer. Zeker omdat ik nu voor mijn thuispubliek achteraan moet beginnen'', reageerde hij op Verstappen.nl.

Hij is al toe aan zijn zesde motor van leverancier Renault, terwijl er per seizoen maximaal vier zijn toegestaan. ,,Dat is balen, maar ik kan er niets aan veranderen. Je wilt op gegeven moment wel dat de problemen over zijn. Ik weet dat Renault haar best doet en houd daar vertrouwen in. Gaan schelden doe ik niet, dat lost ook niets op. We proberen samen te werken. Maar ik ben er op dit moment zeker niet blij mee.''

De zeventienjarige Verstappen geeft niet op. ,,Ik ben extra gemotiveerd en ik ga proberen er alles uit te halen. Het zal de race in ieder geval spannender maken, want ik zal meer moeten inhalen. Er valt in ieder geval meer actie te verwachten'', aldus de jongste Formule 1-coureur aller tijden, voor wie dit weekeinde duizenden Nederlandse supporters zijn afgereisd naar het circuit van Spa-Francorchamps.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen