SPO5 mei '15 19:36

Koolhof/Middelkoop winnen in dubbelspel

Auteur: ANP Nieuws

ROME (ANP) - Tennissers Wesley Koolhof en Matwé Middelkoop hebben dinsdag in het dubbelspel gemakkelijk de kwartfinale bereikt van het Challenger-toernooi in Rome.

ANP
ANP

Het als derde geplaatste duo won in de eerste ronde van de Slowaak Andrej Martin en de Chileen Hans Podlipnik-Castillo. Na iets meer dan een uur spelen stond er 6-3 6-2 op het bord in de Italiaanse hoofdstad.

Koolhof en Middelkoop spelen in de kwartfinale tegen de winnaar van het duel tussen het Britse duo Aljaz Bedene/David Rice en de Italiaan Alessandro Motti met de Tsjech Jan Mertl.

Robin Haase haalde op het Challenger-toernooi in het Franse Aix-en-Provence dinsdag eveneens de kwartfinale in het dubbelspel. In de eerste ronde won hij met zijn Pakistaanse dubbelpartner Aisam-Ul-Haq Qureshi na een supertiebreak van de Britse broers Ken en Neal Skupski: 6-3 6-7 (6) 10-4. Haase en Qureshi spelen in de kwartfinale tegen de Kazachen Andrey Golubev en Aleksandr Nedovyesov, die in twee sets wonnen van de Duitser Martin Emmrich en de Zweed Andreas Siljestrom.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen