SPO22 apr '15 18:55Aangepast op 22 apr '15 23:56

Poels zonder breuken uit ziekenhuis

Auteur: ANP Nieuws

HOEI (ANP) - Wielrenner Wout Poels heeft woensdag geen botbreuken opgelopen bij zijn valpartij in de Waalse Pijl.

ANP
ANP

Dat meldde de coureur van Team Sky op Twitter na bezoek aan het ziekenhuis. ,,Gelukkig niks gebroken. Schouder doet wel verschrikkelijk pijn. Nachtje goed slapen en kijken hoe morgen is'', aldus de Limburger.

Poels kwam tijdens de Waalse Pijl ten val en belandde in een greppel langs de weg, samen met enkele andere renners onder wie ploeggenoot Lars Petter Nordhaug. Uit eerste onderzoek van de teamarts bleek dat de Noor in elk geval geen botbreuken heeft. Poels werd naar het ziekenhuis gestuurd om röntgenfoto's te laten maken, maar daarop waren in ieder geval geen breuken te zien.

Kopman Chris Froome was op 12 kilometer van de streep in Hoei ook betrokken bij een valpartij. De Britse Tourwinnaar van 2013 reed de Belgische heuvelklassieker toch uit, hoewel hij flink gehavend was aan de linkerkant van zijn lichaam. ,,We gaan zijn blessures donderdag onderzoeken'', aldus ploegleider Gabriel Rasch. ,,Zoals de zaken er nu voor staan, verwachten we dat Chris volgende week gewoon kan meedoen aan de Ronde van Romandië.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen