SPO12 mei '14 07:16Aangepast op 12 mei '14 07:40

Pacers winnen weer van Wizards

Auteur: ANP Nieuws

WASHINGTON (ANP) - De basketballers van de Indiana Pacers staan met één been in de finale van de Eastern Conference van de Amerikaanse profcompetitie NBA.

EPA
EPA

De Pacers wonnen zondag (lokale tijd) met 95-92 van de Washington Wizards en leiden daarmee in de best-of-sevenserie met 3-1.

Paul George was verantwoordelijk voor 39 punten, het hoogste aantal uit zijn loopbaan. De Pacers waren het tweeluik met de Wizards begonnen met een nederlaag, maar kunnen zich dinsdag in Indiana voor het tweede jaar op rij plaatsen voor de oostelijke finale, het voorportaal voor de NBA-finale.

In de halve finale van de Western Conference zijn Los Angeles Clippers en Oklahoma City Thunder weer in evenwicht. De Clippers wonnen met 101-99, waarmee het 2-2 staat in de best-of-sevenserie. De Clippers kwamen terug van een al in het eerste kwart opgelopen achterstand van 22 punten. Pas in de slotminuten kwam de thuisploeg met Kevin Durant als topschutter (40 punten) aan de leiding. Dinsdag treffen beide ploegen elkaar in Oklahoma.

Gerelateerde artikelen