SPO11 dec '14 03:59

PSV en Feyenoord serieus aan het werk

Auteur: ANP Nieuws

RIJSWIJK (ANP) - PSV en Feyenoord beginnen donderdagavond met een rustig gevoel aan de laatste groepswedstrijd in de Europa League.

EPA
EPA

Beide Nederlandse clubs zijn al geplaatst voor de volgende ronde. Toch wil zowel PSV-coach Phillip Cocu als zijn collega Fred Rutten van Feyenoord serieus werk maken van het afsluitende pouleduel. Voor de eer, voor het geld (twee ton voor een overwinning) en in het geval van Feyenoord ook nog voor de groepszege (ook goed voor twee ton).

PSV begint om 19.00 uur in Eindhoven aan de wedstrijd tegen groepswinnaar Dinamo Moskou. De Russische ploeg heeft nog geen punt verloren in groep E. In Moskou eindigde het duel in 1-0 voor de thuisploeg, die waarschijnlijk zonder de licht geblesseerde Alexander Büttner (ex-Vitesse) aantreedt.

Feyenoord neemt het in België vanaf 21.05 uur op tegen het al uitgeschakelde Standard Luik. Met een overwinning verzekert de Rotterdamse club zich van de eindzege in poule G. Bij een ander resultaat is de ploeg van Rutten afhankelijk van de uitslag bij het duel tussen Sevilla en HNK Rijeka.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen