VOETBAL15 feb '16 14:02

Van Geel staat achter Van Bronckhorst

Auteur: ANP Nieuws

ROTTERDAM (ANP) - Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord staat nog volledig achter trainer Giovanni van Bronckhorst.

ANP
ANP

,,Je kan moeilijk zeggen dat z'n krediet oneindig is, maar het is wel heel erg groot'', zei hij maandag voor de camera van de NOS. ,,We vinden dat we een goede staf hebben met Jean-Paul van Gastel en de ervaren Jan Wouters. Met steun van iedereen bij Feyenoord, hopelijk ook van het legioen, komen we er bovenop."

Van Geel kan nauwelijks geloven dat Feyenoord maar liefst zeven competitiewedstrijden op rij heeft verloren. ,,Onwerkelijk en dramatisch'', noemt hij die serie. ,,Zes wedstrijden geleden stonden we nog zeventien punten voor op AZ, nu staan we één punt achter. We hebben wel eens mogen vernemen dat we een kampioenswaardige selectie hadden. Zo dachten wij niet. Daarom was de doelstelling Europees voetbal via de competitie of het bekertoernooi. Dat kan nog steeds.''

De technisch directeur van Feyenoord verbindt zijn zijn lot niet aan trainer Van Bronckhorst. ,,Zo denken wij hier niet. Wij doen wat het beste is voor Feyenoord. Ik zit hier al vijf jaar en heb het uitstekend naar mijn zin. Ik voel me bovendien door heel veel mensen gesteund. Ik doe hier elke dag alles om de club terug te brengen. Ik ben geen wegloper, ik ben een vechter die wil winnen."

Gerelateerde artikelen