VOETBAL18 feb '16 18:32

Depay en Blind in basisteam ManUnited

Auteur: ANP Nieuws

HERNING (ANP) -Memphis Depay krijgt van trainer Louis van Gaal weer eens een kans in het basisteam van Manchester United.

De ex-aanvaller van PSV mag het donderdagavond in de Europa League in de eerste wedstrijd tegen FC Midtjylland in Herning (Denemarken) vanaf de aftrap laten zien. Van Gaal heeft in zijn elftal ook voor Daley Blind een plaats ingeruimd.

In vergelijking met de voorgaande competitienederlaag bij degradatiekandidaat Sunderland (2-1) heeft de voormalige bondscoach van Oranje zijn opstelling op vier plekken gewijzigd. Grootste afwezige is aanvoerder Wayne Rooney, die door een knieblessure voorlopig uit de roulatie is. Depay moet hem in Denemarken doen vergeten. Verdediger Donald Love (21) maakt bij ManUnited zijn debuut in het basisteam.

Doelman David De Gea raakte tijdens de warming-up geblesseerd bij de Engelse ploeg. Sergio Romero (ex-AZ) is zijn vervanger. De Gea is de veertiende speler in de selectie van ManUnited die voor Van Gaal momenteel niet beschikbaar is door een blessure of ziekte.

Gerelateerde artikelen