VOETBAL21 jan '16 18:28

Immers vertrekt op huurbasis naar Cardiff

Auteur: ANP Nieuws

CARDIFF (ANP) - Feyenoorder Lex Immers vertrekt op huurbasis naar Cardiff City.

ANP
ANP

Hij blijft tot en met juni, maakte de ploeg uit Wales donderdag bekend.

,,Ik ben erg enthousiast om van een van de grootste clubs van Nederland naar een van de grootste clubs van Wales te gaan", aldus de 29-jarige Immers. ,,Het is altijd mijn ambitie geweest om in het Verenigd Koninkrijk te voetballen en ik kijk er naar uit om dat nu te doen bij Cardiff City."

Immers hoopt dit weekeinde al zijn opwachting te maken in het shirt van zijn nieuwe club. ,,Maar dat hangt natuurlijk van de trainer af. Als ik word geselecteerd, zal ik er klaar voor zijn."

Hoog tempo

Directeur Ken Choo laat weten dat ze bij Cardiff maar wat blij zijn met de komst van de Nederlander. ,,Lex is een geweldige aanvulling op het team. Een speler met technische mogelijkheden en een speler die in een hoog tempo speelt. En belangrijker nog: hij heeft de kwaliteiten om de bal in het netje te schieten."

Cardiff City komt uit in The Championship, het tweede niveau van Engeland. De aanvallende middenvelder was bij Feyenoord op een zijspoor geraakt. Afgelopen weekeinde kwam hij als invaller nog wel binnen de lijnen in de topper tegen PSV. In honderd competitieduels voor de Rotterdammers was Immers 31 keer trefzeker. Hij debuteerde in het betaalde voetbal bij ADO Den Haag.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen