VOETBAL24 jan '16 18:19

Invalbeurt voelt als verlossing voor Willems

Auteur: ANP Nieuws

EINDHOVEN (ANP) - Met een korte invalbeurt vierde linksback Jetro Willems zondag na maandenlange afwezigheid door een hardnekkige knieblessure zijn rentree in het eerste elftal van PSV.

ANP
ANP

De verdediger was direct belangrijk en stond aan de basis van de laatste PSV-treffer in het duel met FC Twente (4-2). ,,Ik ben blij om terug te zijn en dankbaar dat ik een bijdrage heb kunnen leveren’’, reageerde hij.

Zijn rentree werd toejuicht door het PSV-publiek. ,,Het was heel bijzonder. Ik heb er acht maanden voor gewerkt. Het voelt als een verlossing. Het is lang geleden maar ik ben weer terug’’, blikte de international terug op zijn gretige invalbeurt.

Jetro Willems speelde in mei zijn laatste wedstrijd in de hoofdmacht van PSV in de laatste speelronde van het vorige seizoen. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen liep hij een vervelende knieblessure op, die veel langer herstel vergde dan voorspeld. Wanneer hij fit genoeg is voor een basisplaats kon Willems nog niet zeggen. ,,Ik ben blij dat ik een paar minuten kon maken. Ik werk er hard voor en het komt wel.’’


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen