VOETBAL7 mrt '16 17:42

Feyenoorder Eljero Elia vast voor vechtpartij

Auteur: ANP Nieuws

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoordspeler Eljero Elia is maandag met nog iemand aangehouden en verhoord door de politie, omdat hij betrokken zou zijn geweest bij een vechtpartij op het Stadhuisplein in het centrum van Rotterdam.

ANP
ANP

Het incident gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag bij een café. Volgens het Openbaar Ministerie zitten beiden nog vast en beslist de aanklager later deze week wat er verder gaat gebeuren.

Elia bereikte donderdagavond met Feyenoord de bekerfinale door een zege op AZ (3-1). Zondag deed hij mee in het gewonnen competitieduel met Cambuur. Hij tekende voor de derde en laatste treffer van Feyenoord (3-1).

Het slachtoffer is volgens de politie een 26-jarige man uit Delft. Hij is kort bewusteloos geweest en naar een ziekenhuis gebracht. De man vertelde agenten later dat twee personen hem hadden geslagen.

Politiebureau

Elia en een medeverdachte moesten zich maandagmorgen melden op het politiebureau. Een woordvoerder van Feyenoord zegt dat de Rotterdamse club wist dat Elia zich moest melden. ,,Verder weten we het fijne er nog niet vanaf'', zo onthield hij zich van verder commentaar.

De spelers van Feyenoord genieten maandag en dinsdag van twee vrije dagen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen