VOETBAL1 apr '16 18:13

Shaw staat voor terugkeer op het veld

Auteur: ANP Nieuws

MANCHESTER (ANP) - Bijna zeven maanden nadat Luke Shaw in Eindhoven een dubbele beenbreuk had opgelopen, staat de verdediger van Manchester United voor zijn terugkeer op het trainingsveld.

ANP
ANP

Manager Louis van Gaal kondigde vrijdag aan dat Shaw volgende week eindelijk weer het gras op mag. ,,Hij start daar met de fysiotherapeut'', zei Van Gaal, die niet verwacht dat de Engelsman dit seizoen nog in actie komt.

Shaw raakte op 15 september zwaar geblesseerd tijdens de confrontatie met PSV in de Champions League. De Engelse international werd direct geopereerd en verbleef enkele dagen in een Brabants ziekenhuis.

Van Gaal vreest dat hij dit seizoen ook niet meer kan beschikken over Bastian Schweinsteiger, die vorige week bij het Duitse elftal een knieblessure opliep. Het EK staat daardoor zelfs op de tocht voor de middenvelder. Wayne Rooney keert binnenkort wel terug bij ManUnited. De aanvoerder, die half februari geblesseerd raakte, heeft de training hervat. Van Gaal laat Rooney eerst met de beloften meespelen voordat hij de spits opneemt in zijn selectie.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen