VOETBAL8 apr '16 18:30

Excuses voor dopingbeschuldiging Ibrahimovic

Auteur: ANP Nieuws

STOCKHOLM (ANP) - De Zweedse sportarts die Zlatan Ibrahimovic beschuldigde van dopinggebruik, heeft zijn excuses aangeboden.

EPA
EPA

Volgens de Zweedse website NWT heeft Ulf Karlsson een brief gestuurd naar onder anderen de beledigde voetballer en de Zweedse bond.

,,Ik wil sorry zeggen tegen Zlatan. Ik heb mijzelf tijdens een discussie onduidelijk en ongelukkig uitgedrukt over Ibrahimovic. Ik zie achteraf in dat mijn woorden fout geïnterpreteerd konden worden en dat is heel spijtig. Dit was niet mijn bedoeling. Ik hoop niet dat mijn woorden de reputatie van Ibrahimovic, die ik zie als een van de beste Zweedse voetballers ooit, ook maar enigszins besmeurd hebben'', staat in de brief op de website.

Karlsson, de voormalige sportarts van de nationale atletiekploeg van Zweden, zei donderdag dat hij dopinggebruik van de Zweed vermoedde. Hij schatte dat Ibrahimovic binnen zes maanden zo'n 10 kilo aan spiermassa won in Turijn. ,,Albin Ekdal werd bij Juventus ook snel 8 kilo zwaarder. Ze hadden bij Juventus een dokter in dienst die 22 maanden geschorst is geweest. Dan weet je genoeg.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen