VOETBAL16 apr '16 23:35

Cocu rekent niet op Hendrix tegen Vitesse

Auteur: ANP Nieuws

KERKRADE (ANP) - Jorrit Hendrix kan dinsdagavond hoogstwaarschijnlijk niet meedoen als zijn club PSV het in Eindhoven opneemt tegen Vitesse.

ANP
ANP

De middenvelder die het duel tegen Vitesse voor de winterstop in Arnhem nog besliste (0-1), liep zaterdagavond tegen Roda JC al vroeg een knieblessure op en moest na twintig minuten worden vervangen.

De aard en de ernst van de blessure zijn nog niet precies duidelijk maar de wedstrijd op dinsdag komt voor de middenvelder vermoedelijk te vroeg. ,,We gaan er niet vanuit dat hij er dinsdag bij is. Het is heel kort dag en zal heel moeilijk worden'', zei trainer Phillip Cocu zaterdag na de uitzege van zijn ploeg bij Roda JC (0-3)

Hendrix hoopte in de slotfase van de competitie op speeltijd vanwege de afwezigheid van Andrés Guardado door een blessure. Stijn Schaars werd zaterdagavond het veld in gestuurd als vervanger.

Cocu heeft hoop dat hij dinsdag weer een beroep kan doen op Guardado. ,,Het is niet uit te sluiten dat hij het haalt, al zeg ik niet dat hij start.''

Gerelateerde artikelen