VOETBAL9 aug '15 14:15

Heracles twijfelt aan 'apengeluiden'

Auteur: ANP Nieuws

ALMELO (ANP) - Bij Heracles Almelo bestaat grote twijfel over de bewering van Roda JC-aanvaller Edwin Gyasi dat hij zaterdag door fans van zijn oude club racistisch is bejegend.

ANP
ANP

Gyasi had een belangrijk aandeel in de 3-1-overwinning van de Limburgers en liet na afloop van het duel bij FOX Sports weten dat er vanuit het vak met Heracles-fans ,,apengeluiden'' waren gemaakt in zijn richting.

Heracles verklaart zondag op de website zich niet te herkennen in de uitspraken van de donkere aanvaller. ,,Vanaf mijn plek heb ik niks meegekregen van hetgeen beweerd wordt. Ik heb niets vernomen van oerwoudgeluiden vanuit ons supportersvak'', meldde algemeen directeur Nico-Jan Hoogma, aanwezig bij het duel in Kerkrade. Ook veiligheidscoördinator Kris van der Elst weerlegt de beschuldiging: ,,Ook vanuit de commandopost zijn er geen signalen over het voorval binnengekomen.'' Volgens Heracles bevestigen functionarissen van de club, die de gehele wedstrijd tussen het publiek in het uitvak aanwezig waren, dat er geen negatieve geluiden hebben geklonken.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen