VOETBAL22 nov '15 13:31Aangepast op 22 nov '15 13:52

Feyenoord met Gustafson en Elia

Auteur: ANP Nieuws

ROTTERDAM (ANP) - Simon Gustafson keert zondag terug in de opstelling van Feyenoord, voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente.

ANP
ANP

De Zweedse schaduwspits krijgt van trainer Giovanni van Bronckhorst de voorkeur boven Tonny Vilhena. Die stond twee weken geleden, voor de interlandperiode, in de basis bij de klassieker tegen Ajax (1-1).

Eljero Elia is fit genoeg om in De Kuip te starten tegen de Enschedese club waarvoor hij tussen 2007 en 2009 speelde. De linksbuiten haakte vorige week vanwege liesklachten af bij het Nederlands elftal. Het was daardoor onzeker of Elia tegen FC Twente kon spelen, maar na de laatste training van zaterdag bleek de linksbuiten klaar voor een basisplaats.

Bij de bezoekers staat aanvoerder en smaakmaker Hakim Ziyech verrassend in de spits. Daardoor komt op het middenveld een plek vrij voor Jelle van der Heyden. Achterin ontbreken de geblesseerde verdedigers Hidde ter Avest en Bruno Uvini, hun posities worden overgenomen door Peet Bijen en Renato Tapia. De strijd tussen de nummers drie en vijftien van de ranglijst begint om 14.30 uur.

Gerelateerde artikelen