VOETBAL28 sep '15 15:39Aangepast op 28 sep '15 20:10

Alsnog scheurtje ontdekt in knie Tannane

Auteur: ANP Nieuws

ZEIST (ANP) - Bij aanvaller Oussama Tannane van Heracles is alsnog een scheurtje in het bot van zijn knie ontdekt dat is ontstaan in de competitiewedstrijd op 19 september tegen PSV door een wilde actie van verdediger Héctor Moreno.

ANP
ANP

Tannane staat door de blessure vier tot zes weken aan de kant, maakte de club maandag bekend.

Vleugelspits Tannane viel in het duel met PSV geblesseerd uit maar speelde daarna in de bekerwedstrijd tegen Vitesse gewoon mee. Zaterdag werd hij kort voor de aftrap uit de opstelling gehaald voor de eredivisiewedstrijd tegen AZ. De knie is daarna weer in het ziekenhuis onderzocht.

De blessure maakte het voor de voetballer en zijn club maandag makkelijk om een schorsing van twee wedstrijden te accepteren die de aanklager betaald voetbal voorstelde naar aanleiding van een opstootje tijdens de bekerwedstrijd tegen Vitesse. Tannane greep daarbij vorige week tegenstander Kelvin Leerdam met twee handen bij zijn hoofd. Hij werd door de scheidsrechter niet bestraft.

De smaakmaker van Heracles die dit seizoen al vijf keer scoorde mist in ieder geval de thuiswedstrijden tegen sc Heerenveen (2 oktober) en Ajax (17 oktober).


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen