VOETBAL1 okt '15 23:35

Liverpool en Dortmund spelen gelijk

Auteur: ANP Nieuws

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool en Borussia Dortmund hebben donderdag in de Europa League allebei genoegen moeten nemen met een punt.

ANP
ANP

De Engelse topclub kon op het eigen Anfield niet winnen van FC Sion: 1-1. Borussia Dortmund, de nummer twee van de Bundesliga, bleef met een B-ploeg in Griekenland tegen PAOK Saloniki steken op 1-1. Gonzalo Castro voorkwam twintig minuten voor tijd een nederlaag voor de Duitsers. Met vier punten gaat Dortmund wel aan kop in groep C.

Liverpool moet in groep B met twee punten het verrassende FC Sion voor zich dulden. De Zwitsers hebben vier punten. Tijdens het onderlinge duel kwam Liverpool al vroeg op voorsprong via Adam Lallana, maar Ebenezer Assifuah bracht Sion kort daarna weer langszij. Daar bleef het bij op Anfield.

Club Brugge moest in eigen stadion buigen voor FC Midtjylland: 1-3. Napoli won in dezelfde poule met 2-0 bij Legia Warschau, dankzij treffers van Dries Mertens en Gonzalo Higuain. Napoli en Midtjylland hebben beide de volle score van zes punten.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen