VOETBAL1 okt '15 15:46

St. Juste onzeker voor Heerenveen in Almelo

Auteur: ANP Nieuws

ALMELO (ANP) - sc Heerenveen kan vrijdag in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo mogelijk niet beschikken over middenvelder Jeremiah St.

ANP
ANP

Juste, die vorige week tegen Vitesse geblesseerd raakte aan de enkel. De al langer geblesseerden Joost van Aken, Jordy Buijs, Younes Namli en Doke Schmidt zijn er sowieso niet bij.

Heerenveen is het seizoen stroef begonnen met slechts één overwinning en een twaalfde plaats met zeven punten uit evenveel wedstrijden. ,,Er moet wel wat gebeuren, maar we hebben niet het gevoel dat we met ons hoofd in een strop hangen'', zei trainer Dwight Lodeweges. ,,We willen alleen heel graag een overwinning pakken.''

Heracles kent juist een uitstekende seizoensstart en staat na vijf overwinningen derde. De ploeg van coach John Stegeman mist vrijdag tegen sc Heerenveen nog altijd de geblesseerden Dario Vujicevic (lies) en Bas Sibum (knie). Oussama Tannane is geschorst en heeft bovendien last van zijn knie, terwijl het meespelen van Mark-Jan Fledderus twijfelachtig is vanwege hamstringklachten.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen