VOETBAL2 okt '15 16:39

Robben vraagteken voor Duitse topper

Auteur: ANP Nieuws

MÜNCHEN (ANP) - Achter de naam van Arjen Robben staat een groot vraagteken voor de topper zondag in de Bundesliga tussen Bayern München en Borussia Dortmund.

EPA
EPA

De aanvaller zit in de laatste fase van het herstel van zijn spierblessure. ,,Hij heeft nog niet met ons meegetraind'', zei trainer Pep Guardiola vrijdag. ,,Ik weet daarom niet of hij zondag kan spelen.''

Robben raakte vorige maand geblesseerd tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen IJsland. De aanvoerder van het Nederlands elftal keerde begin deze week terug op het veld. ,,Hij zit in de laatste fase van zijn herstel'', zei Guardiola, die Robben echter nog niet kon verwelkomen bij de groepstraining. De vleugelflitser ontbreekt in de selectie van Oranje voor de laatste twee kwalificatieduels.

Bayern München gaat met de maximale score van 21 punten aan kop, het eveneens nog ongeslagen Dortmund volgt op vier punten. ,,We zitten pas in oktober, dit wordt dus geen finale. Het zijn gewoon drie punten'', aldus Guardiola, die in ieder geval weer kan beschikken over Arturo Vidal.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen