VOETBAL10 apr '15 16:25

Van de Looi twijfelt nog over De Leeuw

Auteur: ANP Nieuws

GRONINGEN (ANP) - Trainer Erwin van de Looi van FC Groningen weet nog niet of hij zondag in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur een beroep op Michael de Leeuw kan doen.

ANP
ANP

De clubtopscorer heeft na een hamstringblessure en ziekte weinig getraind.

,,Michael was vrijdag terug op het veld nadat we hem donderdag een extra dagje hebben laten uitzieken. Hij heeft voor het eerst weer volledig getraind en het is afwachten hoe hij daarop reageert.''

Als De Leeuw niet inzetbaar is, gelden Danny Hoesen en Dino Islamovic als mogelijke vervangers. Ook zij zijn echter niet helemaal fit. Nick Bakker en Tom Hiariej missen het duel zeker, terwijl Eric Botteghin en Jarchinio Antonia weer inzetbaar zijn. Botteghin was in de beker tegen Excelsior geschorst, terwijl Antonio weer hersteld is van een enkelblessure.

Trainer Henk de Jong van Cambuur heeft zijn ziekenboeg de laatste week flink zien leeglopen. ,,Je zou kunnen zeggen dat ik een aantal luxeproblemen heb'', zei de coach. Alleen spits Michiel Hemmen en verdediger Vytautas Andriuskevicius zijn tegen de bekerfinalist niet inzetbaar.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen