VOETBAL23 nov '15 08:35

Depay dankt Giggs voor wijze tips

Auteur: ANP Nieuws

MANCHESTER (ANP) - Vlak voor de confrontatie in de Champions League met zijn oude club PSV heeft Memphis Depay zijn vorm hervonden.

ANP
ANP

De aanvaller maakte zaterdag in de gewonnen competitiewedstrijd van Manchester United tegen Watford (2-1) zijn eerste doelpunt in bijna twee maanden. Met dank aan assistent-trainer Ryan Giggs, gaf Depay toe. ,,Ik heb met Giggs aan wat dingetjes gewerkt. Hij heeft me goede adviezen gegeven'', zei de vleugelspits, zonder in details te willen treden.

Depay maakte een veelbelovende start bij ManUnited, maar belandde daarna in een vormcrisis. De oud-PSV'er verhuisde zelfs naar de bank. Tegen Watford liet manager Louis van Gaal hem samen met Jesse Lingard voorin spelen, omdat Wayne Rooney en Anthony Martial geblesseerd waren. ,,In dit systeem had ik meer ruimte en vrijheid. Het was genieten'', zei Depay, die erkende dat hij door een dal is gegaan. ,,Iedere jonge speler maakt zulke dingen mee. Maar ik ben hard en goed blijven trainen. Alle hulp is dan welkom om door moeilijke periodes te komen.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen