VOETBAL18 feb '15 14:32Aangepast op 18 feb '15 15:41

AS Roma met reservekeeper tegen Feyenoord

Auteur: ANP Nieuws

ROME (ANP) - Trainer Rudí Garcia van AS Roma heeft doelman Morgan De Sanctis gepasseerd voor de Europa League-wedstrijd tegen Feyenoord donderdag in Rome.

EPA
EPA

De Poolse reserve Lukasz Skorupski zal daarom starten in het Stadio Olimpico. De coach lichtte zijn keuze niet nader toe, maar is al langer niet tevreden over De Sanctis.

,,We spelen op twee fronten en willen zowel in de competitie als Europees op de toppen van ons kunnen spelen'', zei de trainer van de nummer twee van Italië. ,,We hebben ervaring in Europa, maar willen ook naam maken. We willen Feyenoord verslaan met goed voetbal.''

Volgens middenvelder Alessandro Florenzi kan zijn ploeg ver komen in de Europa League. ,,Ik weet niet of we kunnen winnen, maar we kunnen een eind komen zolang we spelen als een team. We weten dat we een goed elftal hebben. We moeten er net als vorig jaar voor zorgen dat ploegen de wedstrijden tegen ons vrezen'', zo verwees hij naar de tweede plaats die toen behaald werd in de Serie A.

Roma werd voor de winterstop derde in de Champions League-groep achter winnaar Bayern München en Manchester City, maar voor CSKA Moskou. In de competitie bedraagt de achterstand op koploper Juventus zeven punten en is de voorsprong op nummer drie Napoli vijf punten. De tweede plaats in de Serie A betekent rechtstreekse plaatsing voor de groepsfase van de Champions League.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen