VOETBAL27 nov '15 18:34

Duel Utrecht in teken herdenking Di Tommaso

Auteur: ANP Nieuws

UTRECHT (ANP) - Het thuisduel van FC Utrecht zondag met Heracles Almelo staat in het teken van de herdenking van de tien jaar geleden overleden David di Tommaso.

Archiefbeeld. ANP
Archiefbeeld. ANP

Als het aan trainer Erik ten Hag ligt spelen de Utrechters in de geest van de op 26-jarige leeftijd aan een hartstilstand overleden Franse speler. ,,Wij willen zondag op het veld uitstralen wat David was. Passie, positief zijn, een winnaar tot in je allerkleinste vezels'', meldde Ten Hag vrijdag op de website van de club.

De selectie werd vrijdag toegesproken door assistent-trainer Jean-Paul de Jong. Ten Hag: ,,Jean-Paul heeft de groep verteld wie 'DiTo’ nu precies was. David was een vriend én teamgenoot van Jean-Paul.''

FC Utrecht, dat in een speciaal tenue speelt, richt zondag een gedenkplaats in voor de hoofdingang van Stadion Galgenwaard. Daar kunnen supporters en overige belangstellenden, exact tien jaar nadat de Fransman overleed, stilstaan bij het gemis van de oud-speler. FC Utrecht roept supporters op een rode bloem neer te leggen bij de gedenkplaats.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen