VOETBAL3 okt '15 20:06

Advocaat blijft vaag over toekomst

Auteur: ANP Nieuws

SUNDERLAND (ANP) - Dick Advocaat bleef vaag over zijn toekomst als trainer van Sunderland nadat hij zaterdag met zijn ploeg ook de achtste wedstrijd van het seizoen niet had weten te winnen.

EPA
EPA

Sunderland kwam mede dankzij een doelpunt van Jeremain Lens al vroeg op 2-0 in de thuiswedstrijd tegen West Ham United, maar mede door een rode kaart voor Lens met nog een dik half uur te gaan eindigde het duel in 2-2.

,,Ik heb besloten wat ik doe, maar ik wil daar nog niets over zeggen'', zei Advocaat op de persconferentie. ,,Vandaag ben ik de trainer, maar ik kan niet zeggen wat de komende weken of maanden gebeurt.''

Advocaat was wel tevreden over het spel van zijn ploeg. ,,In de eerste helft speelden we het beste voetbal van dit seizoen tot nu toe. Het werd lastig toen Lens rood kreeg, maar ik ben blij dat de rest van het team bleef werken om een nederlaag te voorkomen."

Advocaat kwam in maart naar Sunderland en behoedde de club voor degradatie. Hij wilde daarna vertrekken, maar liet zich overhalen om er nog een jaar aan vast te plakken. Sunderland staat op doelsaldo voorlaatste, net boven Newcastle United.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen