VOETBAL8 jan '15 13:32Aangepast op 8 jan '15 16:16

Van Geel herhaalt: Feyenoord gaat voor titel

Auteur: ANP Nieuws

DUBAI (ANP) - De achterstand van Feyenoord op koploper PSV is halverwege het seizoen weliswaar groot, maar toch blijft de clubleiding bij de doelstelling die vooraf is uitgesproken.

ANP
ANP

,,Een financieel gezond Feyenoord hoort gewoon altijd mee te doen om de titel'', zo herhaalde technisch directeur Martin van Geel donderdag tijdens het trainingskamp van de Rotterdamse club in Dubai.

Feyenoord eindigde de afgelopen drie jaar onder Ronald Koeman als tweede, derde en tweede in de eredivisie. Voor aanvang van dit voetbaljaar legde de clubleiding het kampioenschap als doelstelling neer voor trainer Fred Rutten. ,,Ik ben voor het vierde jaar bij Feyenoord, daarin zijn we drie keer achter elkaar als vierde de winterstop ingegaan'', zegt Van Geel. ,,Nu staan we een plaats hoger, terwijl we een punt meer hebben dan vorig jaar. Het grote verschil is alleen dat de achterstand op de koploper een stuk groter is, omdat PSV een heel goed seizoen beleeft.''

Desondanks blijft de doelstelling overeind. ,,Want als je die tussentijds gaat aanpassen, haal je hem altijd'', aldus Van Geel.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen