VOETBAL29 sep '15 19:57

Hecking wil meer respect voor Wolfsburg

Auteur: ANP Nieuws

MANCHESTER (ANP) - Coach Dieter Hecking van VfL Wolfsburg vindt dat zijn ploeg momenteel onterecht onder een vergrootglas ligt.

EPA
EPA

,,We worden zeer kritisch bekeken'', zei de trainer van aanvaller Bas Dost aan de vooravond van de uitwedstrijd tegen Manchester United in de Champions League. De Duitse bekerwinnaar verloor vorige week dinsdag met 5-1 van Bayern München en speelde in het afgelopen weekeinde tegen hekkensluiter Hannover met 1-1 gelijk. Dat leidde tot nogal wat sombere verhalen in de stad, die door de diepe crisis bij Volkswagen toch al zo zwaar is getroffen.

Volgens Hecking heeft zijn selectie echter geen last van de grote problemen bij het autoconcern, dat eigenaar is van de club. ,,Natuurlijk zijn we benieuwd naar wat er gebeurt bij Volkswagen, maar het heeft geen negatieve uitwerking op ons spel.''

Wolfsburg begon in de groepsfase van de CL met een zege op CSKA Moskou (1-0). Manchester United verloor bij PSV (2-1). Luiz Gustavo en Vieirinha ontbreken door blessures bij Wolfsburg.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen