VOETBAL23 jul '15 20:10

Clasie schiet vol bij afscheid in Kuip

Auteur: ANP Nieuws

ROTTERDAM (ANP) - Jordy Clasie hield het donderdagavond in De Kuip voor het begin van de oefenwedstrijd van zijn nieuwe club Southampton tegen zijn grote liefde Feyenoord niet droog.

ANP
ANP

Al bij het betreden van het veld voor de warming-up schoten de tranen bij de ex-aanvoerder van de Rotterdammers in de ogen. Het legioen bleef de kleine spelmaker voortdurend aanmoedigen en toezingen waarna hij voor zijn officiële afscheid van Feyenoord ook nog even werd toegesproken door technisch directeur Martin van Geel.

,,We zullen je blijven volgen, zoals wij weten dat jij ook Feyenoord zal blijven volgen'', sprak Van Geel. ,,We weten zeker dat jij net als Dirk Kuijt ooit weer uit de helikopter zal stappen om terug te keren bij Feyenoord, dat altijd jouw club zal blijven.''

Met een ovationeel applaus en de nodige cadeau's kreeg Clasie het verzoek om het legioen nog één keer toe te spreken. Overmand door emoties sloeg hij de uitnodiging van speaker Peter Houtman echter vriendelijk af. Hij hield het bij een welgemeend en langdurig applaus voor de Rotterdamse fans.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen