VOETBAL30 sep '15 00:08

Iniesta loopt dijbeenblessure op

Auteur: ANP Nieuws

BARCELONA (ANP) - Na het wegvallen van sterspeler Lionel Messi voor langere tijd lijkt Barcelona het voorlopig ook zonder spelmaker Andrés Iniesta te moeten doen.

EPA
EPA

De aanvoerder moest dinsdagavond in de thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen (2-1) na een uur naar de kant. Volgens de clubleiding heeft hij een hamstringblessure opgelopen. Het is nog niet duidelijk hoe lang hij uit de roulatie zal zijn.

,,Het was een zware avond'', bekende trainer Luis Enrique na de benauwde zege, die pas in de slotfase tot stand kwam. ,,Dit was de tweede wedstrijd op rij waarin onze beste speler moest uitvallen. Toch hebben we ook nu weer gewonnen. Mijn ploeg verdient een groot compliment voor de manier waarop we in een zeer moeilijke situatie overeind zijn gebleven. Bayer zette ons zwaar onder druk, maar we konden er toch onder vandaan komen. De blessure voor Iniesta is natuurlijk verschrikkelijk nieuws. We zullen met deze nieuwe tegenslag moeten omgaan. Maar nu gaan we even genieten van deze mooie overwinning.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen