VOETBAL26 sep '15 20:22Aangepast op 26 sep '15 21:38

Real Madrid blijft steken op 0-0 tegen Málaga

Auteur: ANP Nieuws

MADRID (ANP) - Real Madrid is zaterdag op de zesde speeldag van de Spaanse voetbalcompetitie op eigen veld niet verder gekomen dan 0-0 tegen Málaga.

EPA
EPA

De gasten uit de Zuid-Spaanse havenstad beëindigden het duel met tien man. De Nederlandse Marokkaan Nordin Amrabat werd in de 77e minuut uit het veld gestuurd wegens een slaande beweging richting Marcelo. Dat was een zware straf voor de aanvaller die de gevaarlijkste man was bij de gasten.

Real drong aan vanaf het eerste fluitsignaal, maar strandde vaak op doelman Carlos Kameni of was gewoon te slordig. Ook met een man meer lukte het niet, tot frustratie ook van Cristiano Ronaldo die jaagt op zijn vijfhonderdste officiële treffer als voetbalprof. Eén keer moest ook Kameni passen op een inzet van Isco, maar verdediger Welington redde op de lijn. Real heeft na zes duels één punt minder dan FC Barcelona, dat moeizaam won van Las Palmas (2-1).

Bij Málaga stond de van NAC overgenomen Adnane Tighadouini voor het eerst dit seizoen in de basis. De aanvaller werd in de zeventigste minuut naar de kant gehaald. Zijn club pakte weliswaar een punt in Bernabéu, maar heeft een serieus probleem. Het wist dit seizoen in zes duels nog niet te scoren. Daarmee brak het zaterdag een record van Xerez uit het seizoen 2009-2010, dat destijds 496 minuten niet scoorde. Málaga is inmiddels 540 minuten zonder doelpunt.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen