VOETBAL7 aug '15 21:09

Aguëro compenseert fans Manchester City

Auteur: ANP Nieuws

MANCHESTER (ANP) - Hoewel Edin Dzeko officieel nog niet is vertrokken bij Manchester City, heeft Sergio Aguëro alvast het rugnummer tien overgenomen van de Bosnische spits.

EPA
EPA

De Argentijnse topschutter wil dolgraag weer voetballen met het nummer waarmee hij furore maakte bij Independiente en Atlético Madrid. Voor supporters van Manchester City die al een nieuw shirt hadden gekocht met daarop zijn vorige rugnummer zestien, heeft Aguëro een goedmakertje over. Zij kunnen hun aankoop opsturen en laten voorzien van een handtekening van Aguëro of een nieuw shirtje krijgen met daarop zijn nieuwe rugnummer.

Vlak voor de start van het Engelse voetbalseizoen vliegen de shirts van Aguëro over de toonbank van de fanshops. Met zijn plotselinge 'wissel' zorgt de Argentijn ervoor dat veel supporters niet meer over het juiste tricot beschikken. De topschutter van afgelopen seizoen in de Premier League (26 doelpunten) wil zijn fans echter compenseren met een handtekening of nieuw shirt. Zelfs de verzendkosten worden betaald door de club van schatrijke Arabische eigenaren. Dzeko, de vorige eigenaar van het rugnummer tien, staat op het punt over te stappen naar AS Roma.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen