VOETBAL2 nov '15 17:19

Van Gaal: Depay komt terug

Auteur: ANP Nieuws

MANCHESTER (ANP) - Hoewel bondscoach Danny Blind niet tevreden is over Mempis Depay en hem passeerde voor de komende twee oefenduels van het Nederlands elftal blijft trainer Louis van Gaal geloven in het talent van de jonge aanvaller, die hij afgelopen zomer naar Manchester United haalde.

ANP
ANP

,,Ik heb gezegd dat hij het grootste talent uit zijn leeftijdscategorie is maar hij is pas 21 jaar en je kunt geen constant niveau van hem verwachten. Hij is op een punt in zijn carrière waarin hij zich moet aanpassen aan veel dingen. Ik ben ervan overtuigd dat hij terugkomt en misschien nog wel sterker dan voorheen maar we moeten hem tijd gunnen'', zei Van Gaal maandag op een persconferentie bij Manchester United.

Depay past volgens Blind in de toekomst van Oranje maar hij moet volgens hem beter leren om in een team te functioneren. De voormalig PSV'er werd afgelopen maand bij ManUnited drie wedstrijden op rij gepasseerd door Van Gaal. Vanwege een lichte blessure, opgelopen tijdens een midweekse bekerwedstrijd, kwam de aanvaller afgelopen zaterdag ook niet in actie.

Gerelateerde artikelen