VOETBAL25 apr '15 23:23

Stegeman: dit voelt als een kampioenschap

Auteur: ANP Nieuws

BREDA (ANP) - Coach John Stegeman van Heracles Almelo haalde zaterdagavond na de bevrijdende zege bij concurrent NAC Breda (1-3) even fijntjes de belabberde uitgangspositie van zijn ploeg na de eerste serie competitiewedstrijden aan.

ANP PRO SHOTS
ANP PRO SHOTS

,,We hadden nul punten uit zeven duels. Als je dan nu officieus veilig bent, twee wedstrijden voor het einde, dan voelt dat aan als een kampioenschap. Ik ben trots op mijn spelers, op mijn staf, op onze fans en op ons bestuur. We hebben het aanvankelijk heel moeilijk gehad, maar met elkaar hebben we voor een goede afloop geknokt. Ik ben heel blij met de kans die ik heb gekregen en wil daarvoor ook iedereen bedanken bij de club.''

De woorden van de opvolger van Jan de Jonge, die na de dramatische competitiestart werd ontslagen, klonken in Breda wellicht een beetje dramatisch, maar Stegeman bedoelde het goed. Als toenmalig assistent-trainer heeft hij nog een doorlopend contract. Als hoofdcoach wil, kan en mag hij waarschijnlijk echter ook volgend seizoen doorgaan. ,,Ik zou dat heel mooi vinden'', gaf hij volmondig toe.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen